FORUM ELITY IŚ3 :))
Witam wszystkich zaproszonych na nowe forum grupy IŚ3
Już kiedyś padła propozycja zrobienia osobnego forum dla osób, z którymi jesteśmy bardziej zżyci oraz mamy do nich więcej zaufania. Denerwowało nas także, częste pasożytnictwo części grupy.
Mam nadzieje, ze nowo zrobione forum będzie nam dobrze służyć i wreszcie nie będziemy mieć oporów przed dzieleniem się ważnymi informacjami oraz pomocą naukową
Ustanowiłem również nowy e-mail:
login:
is3@interia.eu
hasło:
grupa3
ZAPRASZAM DO KORZYSTANIA!!!
I jeszcze zmień żeby w sygnaturze/avatarze można było fotki dawać;] Bo narazie jest to zablokowane;] Ale ogólnie to oczywiście dobra robota z tym forum!
uła, to teraz powninnam sie czuc doceniona dostajac zaproszenie na to forum? :] glosami krytyki i sugestii sie nie przejmuj, nie trafisz w kolorystyczne upodobania wszystkich bo na przyklad mnie osobiscie ten zielony razi :]
Chciałbym zauważyć, że nie są to głosy krytyki lecz spostrzeżenia mające na celu poprawinie jakości naszego forum:) Aby każdy był mniej więcej z niego zadowolony i z chęcia na nie wchodził, udzielał się w dyskusjach itd:)
toz nie napisalam zeby nie przejmowal sie glosami krytyki ktore juz padly bo takowych nie zaobserwowalam :] padly tylko liczne sugestie i spostrzezenia niewatpliwie majace na celu poprawienie jakosci forum.
Sobota minęła, czas wsiąść się do pracy Spróbuje poprawić to co Wam się nie podoba, ale nie liczcie na cuda
Teraz wyjaśnienia:
- ja ten kolor zielony mam na wszystkich stronach a nie tylko na glownej... nic nie zmieniałem przed pisaniem tego posta, więc jeśli tak było naprawdę to dajcie znać i spróbuje coś wykombinować
- spoko Kinga, zmienię kolor forum na różowy, jeśli taki znajdę ))
- kto chce być MODERATOREM i pomóc mi w utrzymywaniu porządku na forum?
Do Łukasza:
Sygnatura działa, trzeba tylko odpowiednio wpisać
[ img ] http / ADRES [/ img] ----> oczywiście bez spacji
Avatar (czyli ten mały obrazek pod Twoim nickiem przy każdym poście) jak widać również działa
Wszelkie problemy, pytania i krytyki prosze dalej zgłaszać
Sygnatura działa, bo Ci ją sam zmieniłem Wszedłem w ustawienia Twojego profilu, jeśli nie zauważyłeś
Jeśli chodzi o kolor, to chyba wiem dlaczego tak jest Poprostu zmieniłem kolor dla całego forum, ale jeśli nie zmienicie tego w swoim profilu to będziecie mieć zielono-czarny kolor tylko na stronie startowej
Wejdźcie w swój PROFIL / WYŚWIETLANIE / WYBIERZ PREFEROWANY STYL - zmieńcie na X-box.
Jeśli znajdziecie coś innego ciekawego to dajcie znać, bo mi się nie chce przeglądać każdego z osobna
Ponawiam pytanie:
KTO CHCE ZOSTAĆ MODERATOREM? (oczywiście może być więcej niż jedna osoba )
SoYa napisał:
Sygnatura działa, bo Ci ją sam zmieniłem Wszedłem w ustawienia Twojego profilu, jeśli nie zauważyłeś
Ponawiam pytanie:
KTO CHCE ZOSTAĆ MODERATOREM? (oczywiście może być więcej niż jedna osoba )
Ty co mi na ustawienia profilu wchodzisz? Bo sobie pogadamy:P
No spoko ja mogę zostać moderatorem, w końcu pomoc Ci się przyda:]